Ultracell is begonnen in 1999 en is gevestigd in Liverpool, Vereningd Koninkrijk en is marktleidende fabrikant van Valve Regulated Lead Acid (VRLA) accu's . Naast een groot deel van de VK markt voor VRLA accu's in handen te hebben, exporteert Ultracell wereldwijd naar meer dan 70 landen, in Europa, Zuid Amerika, Centraal Amerika, het Midden-Oosten en in de VS.

Dankzij onze toewijding aan het fabriceren van accu's zorgen wij voor kost-effectieve, kwalitatief goede lood-zuur accu's en uitstekende customer service. Onze speerpunten zijn onze flexibiliteit en onze mogelijkheid snel nieuwe producten op de markt te introduceren.

Onze producten worden in meer dan 70 landen verkocht voor veel verschillende elektronische en industriële toepassingen, waar kost-effectieve DC power nodig is. Wij ontwikkelen constant nieuwe producten om te voldoen aan de aldoor veranderlijke marktvraag.

Ultracell biedt constante, professionele support door middel van ons interne, ervaren team van adviseurs en door middel van ons uitgebreide internationale distributie netwerk. Technische, marketing en promotionele documentatie is beschikbaar in meerdere talen, voorzien door onze eigen internationale Sales en Marketing afdeling.

Wij geloven dat bedrijven verantwoordelijk zijn voor het bereiken van een milieubewuste aanpak en op een gehandhaafde manier te werk dienen te gaan. Wij streven dan ook, als accu fabrikanten, naar een zo min mogelijk vervuilende aanpak veroorzaakt door de verkoop van VRLA accu's en verbeteren constant milieu prestaties als een geíntegeerd en fundamenteel deel van onze business strategie en methoden.